Alma Events

Despre noi

Alma Events

Elisabeta

Numele meu este Elisabeta si sunt fondatoarea Alma Events. Este incredibil cum acest vis al meu s-a transformat in peste 1000 de petreceri organizate anual.

Copiii au avut dintotdeauna un loc special in inima mea, iar clientii au observat pasiunea si devotamentul meu, asa ca m-au ajutat sa cresc si sa ajung unde sunt astazi, si pentru asta le multumesc din suflet fiecaruia in parte!

La inceput am fost doar eu, un costum de minnie mouse, o trusa de pictura si cateva baloane. Astazi avem peste 80 costume si o echipa minunata de animatori cu care impart aceleasi valori si care ma ajuta sa continuam povestea si misiunea Alma Events, aceea de a crea amintiri de neuitat in cele mai speciale zile din vietile clientilor nostri.

Este coplesitor sentimentul ca mii de copii isi vor aduce aminte de noi toata viata pentru simplul fapt ca am fost acolo alaturi de ei si le-am facut  ziua mai frumoasa.

Organizam petreceri pentru copii de peste 8 ani de zile si, odata cu trecerea anilor, acumulam experienta, perfectionam si actualizam toate activitatile interactive si progrmele pe care le realizam pentru copii.

Suntem la curent cu toate tendintele si noutatile in materie de petreceri tematice si ne adaptam oricarei cerinte.

Alma Events

Ai vreo întrebare?
Contactează-ne!